Skip to content
Home » NO*Corneliver’s Stole the Show

NO*Corneliver’s Stole the Show

  • by

Född 24.06.2022 | BSH b 03 33 (Britisk korthår, sjokolade colourpoint bicolour)

,

Stole The Show er sjokolade-hvit colourpoint, noe som betyr at hun får farge på ansiktet, ørene, halen og føttene. Kroppsfargen er lysere, med økende alder blir det vanligvis en nydelig caffe latte fargetone over kattens kropp med helt hvite flekker (som er tilfeldig spredt). Det er fortsatt en uvanlig farge i Britisk langhår, og den er veldig herlig med de skarpe kontrastene mellom øyenfarge, maskefarge, hvitflekk og kroppsfarge. Farge sjokolade er merket med bokstaven b, hvitflekk med tallene 03 og colourpoint med tallene 33.

Stole The Show har et veldig lovende uttrykk og har også en veldig fin jevn blå øyenfarge. Hun har en veldig fin fordeling av hvite flekker, med en sammenhengende hvit flekk som går opp mellom øynene og fortsetter over pannen. Fargen hennes vil fortsette å utvikle seg, når hun er ca 2 år gammel kan den regnes som fullt utviklet. Fargeflekkene i ansiktet og på andre deler av kroppen vil bli større og mørkere over tid.

En veldig deilig liten kosekatt! <3

Genetisk predisposisjon

  • Kattungen kan ha blodtype A eller A/b,
  • Kan bærer dilution og langhår.

♥️ Stolte foreldre ♥️

Dam:

Gotteboet’s Esmeralda
BLH b 33

Sire:

NO*Corneliver’s Beautiful in White
BSH c 03 33

Helse

  • HCM: Begge foreldrene er testet
  • PKD: Negativ, ingen av foreldrene bærer genet

Andre kattunger tilgjengelig