Skip to content
Home » NO*Corneliver’s Cosmos

NO*Corneliver’s Cosmos

  • by

Född 28.06.2022 | BSH b 03 33 (Britisk korthår, sjokolade colourpoint bicolour)

,

Cosmos er sjokolade-hvit colourpoint, noe som betyr at han får farge på ansiktet, ørene, halen og føttene. Kroppsfargen er lysere, med økende alder blir det vanligvis en nydelig caffe latte fargetone over kattens kropp med helt hvite flekker (som er tilfeldig spredt). Det er fortsatt en uvanlig farge i Britisk langhår, og den er veldig herlig med de skarpe kontrastene mellom øyenfarge, maskefarge, hvitflekk og kroppsfarge. Farge sjokolade er merket med bokstaven b, hvitflekk med tallene 03 og colourpoint med tallene 33.

Han er en veldig attraktiv gutt, med similanghår silkemyk pels. Her hjemme går han under kallenavnet fluffy. 🙂 Favorittposisjon er på rygg i armkroken, helt lik som sin far. Så ønsker du deg en stor og myk levende teddybjørn, da er Cosmos den rette for deg.

Genetisk predisposisjon

  • Kattungen kan ha blodtype A, A/b eller b
  • Bærer dilution

♥️ Stolte foreldre ♥️

Dam:

NO*Corneliver’s Chablis
BSH b 33

Sire:

NO*Corneliver’s Beautiful in White
BSH c 03 33

Helse

  • HCM: Begge foreldrene er testet
  • PKD: Negativ, ingen av foreldrene bærer genet

Andre kattunger tilgjengelig