Skip to content
Home » PETKIT

PETKIT

  • by

Endelig har vi fått oss Petkit, en selvrensende kattedo! Vi har allerede rukket å bruke den i et par uker, og både tobente og firbente er svært fornøyd. Med fem voksne katter har jeg gått fra å gjøre rent toalettene 2 ganger daglig til å bytte pose etter to- tre dager i vår nye Petkit. Og ikke nok med det, det er ingen sjenerende lukt, doene renser seg etter hvert do besøk, vi sparer kattesand og jeg får varsel på mobilen hver gang Petkit har vært i bruk og når den må bytte avfallspose 🙂 I tillegg følger det med en matte som fungerer utmerket og jeg slipper å feie gulvet flere ganger daglig. Petkit har innebygd vekt, så hvis du veier kattene dine og registrerer dem inn i appen, vil appen fortelle deg hvem katt som har vært å gjort sitt fornødne. Jeg kan varmt anbefale denne løsningen for mine kattevenner 🙂