Skip to content

Velkommen til

Hos NO*Corneliver’s legger vi stor vekt på helse, riktig utseende og temperament. Les gjerne mer om oss oppdrettere, om Britisk Korthår og Britisk langhår, med mer.

Oppdretter og eier av NO* Corneliver’s er meg, Kine Høgberg Amundsen (-86 mod). Jeg har fra barnsben av alltid hatt en stor kjærlighet for kattene, og vokste opp hjemme hos mamma på Skotterud sammen med en helt vanlig svart katt med navnet Festus som ble 16 år. Det ble noen år uten katt i 20 årene, men savnet lå der, og det var nok her det vokste en liten drøm å få en britte en dag. Og det ble ikke bare en. For når småbruksdrømmen var i boks, var drømmen om en britte oppfylt, og det ble ikke bare en men to.

Vi bor på en idyllisk liten plass i Degernes i Rakkestad. Akkurat stor nok til hest, sau, høner, hund, kattene og oss selvsagt. 😊 Kattene har tilgang til utegård med stort isolert rom og/eller hele huset sammen med oss. Vi er opptatt av harmoni og ro i flokken og legger stor vekt på det, ikke bare med kattene, men alle dyrene som bor hos oss.

“What greater gift
than the love of a cat”

Charles Dickens

Sosiale medier
Følg oss gjerne på Facebook – NO Cornelivers Britisk korthår.

Finn oss
Boligen vår ligger i Degernes, ca 1 time og 20 minutter fra Oslo, og svært nær grensen til Sverige.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt om du er interessert i en kattunge,
har spørsmål eller vil vite noe spesielt.